Contactpagina
Merken
Acties & Aanbiedingen
Wij leveren onder andere:
Vitro Hotelporselein - Fine Bone China - Onbreekbaar serviesgoed - Glaswerk - Bestek - Tafellinnen - Gastronormbakken RVS - Chafing dishes RVS Isolatiekannen - Dienbladen - Snijplanken - Kleinkeukenmateriaal - Potten en pannen RVS - Menumappen en -kaarten - Slagroomapparaten
Bar artikelen - Diverse RVS keukenmaterialen
Serviesgoed
Glaswerk
Bestek
Menumappen
Keukenmateriaal
Serveer- en Afruimwagens
Leveringen vinden zowel vanuit Leiden als vanuit de regio Den Haag (Voorburg) plaats.
Holland Hotelware is er in geslaagd om een samenwerking aan te gaan met één van de grootste producenten van tafellinnen in Europa. Dit samenwerkingsverband stelt ons in staat om onze klanten tegen zeer concurrerende prijzen hoogwaardige kwaliteit tafellinnen te leveren.

De producten zijn voornamelijk vervaardigd uit 100% hoogwaardig Egyptisch katoen, dat bekend staat als de beste katoensoort ter wereld. De artikelen uit het assortiment tafellinnen worden in een ultramoderne weverij in Egypte vervaardigd.

Wij bieden een ruim assortiment aan tafellinnen aan waarin u de keuze heeft uit verschillende samenstellingen, kleuren, afmetingen en dessins. Daarnaast kunt u het tafellinnen laten personaliseren door het te voorzien van uw (bedrijfs-)logo.

Laat u vrijblijvend uitgebreid informeren over dessins, kwaliteit, afmeting en kleurstelling van het assortiment dat Holland Hotelware u kan bieden.
TAFELLINNEN EN STA-TAFELROKKEN
Holland Hotelware op Facebook
Statafelrok Berlin
Tafellinnen Denver Tafelrokken tokyo
Tafellinnen Franse Lelie Tafellinnen Mandorle Tafellinnen Nice Tafellinnen Saada Tafellinnen Satijnband
Groot in kleinmateriaal voor
horeca en instellingen
"Professionele kwaliteit tegen messcherpe prijzen"
Download flyer tafelrokken
Nieuwe artikelen